Itt jársz most: Kezdőlap > Bemutatkozás

Bemutatkozás

Először is köszöntelek megújult blogomon, melyen számos érdekes informatikai bejegyzést találhatsz, többféle témakörben - hogy biztosan megtaláld az érdeklődési körödnek megfelelő cikkeket.

De mindenekelőtt hadd mutatkozzam be: Kovács Péter vagyok, programtervező informatikusként végeztem 2015-ben a Debreceni Egyetemen. Az elmúlt évek során számtalan saját - és mióta dolgozom, céges - projekt tervezését és fejlesztését kaptam feladatul. E blog célja az volna, hogy megszerzett tudásomat - vagy legalábbis egy részét - átadhassam olvasóimnak. Korábban fullstack-PHP, néhány éve pedig már Java backend fejlesztőként dolgozom, így korábbi cikkeim elsősorban PHP-s fejlesztésekről szólnak, míg az újabbak főleg a Spring Framework, Spring Boot és Android fejlesztés világából érkező - amolyan - esettanulmányok. Cikkeimhez mindig igyekszem rövid kivonatokat is bemutatni az elkészült forráskódból, azonban a cikkek végén levő linkeken minden esetben megtekinthető az adott alkalmazás teljes forráskódja.

Visszatérő olvasóim tudják, hogy a korábbi blogomra nem sok bejegyzés került fel az évek során, illetve az újaknak is feltűnhet a bejegyzések dátumai alapján ugyanez a hiba. Nos, úgy érzem fölösleges ígérgetnem, de igyekszem a továbbiakban sokkal több bejegyzést írni, valamint új megjelenési formákat is kipróbálni. Ennek okán elképzelhető, hogy a jövőben videómellékletek is lesznek a bejegyzéseknél, elsősorban az új, Játéktesztek kategória bejegyzései alatt.

Ha már itt tartunk, régi és új olvasóim számára továbbra is elérhetőek rövid novelláim, azonban számos régi bejegyzésemet végérvényesen a digitális süllyesztő mélyére küldtem. Természetesen továbbra is szívesen fogadok témaötleteket, melyeket a Kapcsolat oldalon található űrlapon írhattok meg, vagy közvetlenül a contact@psprog.hu címre küldhetitek.

De nem is szeretném tovább szaporítani a szót, visszatérő olvasóimnak köszönöm türelmüket és kitartásukat, az újak pedig remélem találnak majd számukra érdekes bejegyzéseket. Köszönöm mindannyiótok megtisztelő figyelmét, kellemes böngészést! :)