Itt jársz most: Kezdőlap > Novellák > A három kocka kismalac

Szűrő megjelenítése

A három kocka kismalac

__Figyelem! A következő történet megtekintése átlagjúzerek számára csak kocka felügyelete mellett ajánlott!

Egyszer volt, hol nem volt, az Ablakokon túl, de a kibertéren innen élt egyszer három kocka kismalac. Mindig együtt jártak kedvenc IRC csatornájukra. Eredeti nevüket senki se tudta, még ők maguk sem egymásét. Így hát mindenki csak IRC-s becenevükön emlegette őket: a legkisebb volt K1sDiscnó96, a középső M3g4Malac89 és a legnagyobb K0ck4P1G.

A három kocka kismalac szeretett mindenkit oltogatni az IRC csatornákon, így már nagyon haragudtak rájuk. A szoba-moderátor botok sem bírtak velük, akárhányszor bannolták őket, ők valahogy mindig kijátszották a botot és újra bejelentkeztek. Történt egyszer, hogy a farkas – akinek a nickje BigBadUglyWolf88 volt – nagyon megunta mindezt, és úgy döntött megfertőzi a gépüket.

Így hát, amikor a három kocka kismalac legközelebb bejelentkezett az IRC csatornára, a farkas rögtön felvette őket egy privát szobába és írt mindhármuknak.

[BigBadUglyWolf88] Kismalacok! Elegem van belőle, hogy folyton mindenkit oltogattok itt, úgy döntöttem, hogy megfertőzöm egy trójai programmal a gépeteket! [K1sDiscnó96] De hát mi csak viccelődünk másokkal! [K0ck3P1G] Így van, mi senkinek se akarunk ártani. [BigBadUglyWolf88] Nem érdekel, holnap reggel 8 órakor kezdem a támadást. Hagyok nektek időt felkészülni. Ti akartátok ezt, máshogy, úgy látszik, nem tanultok! [M3g4Malac89] Rendben BigBadUglyWolf88, ha harc, hát legyen harc! [BigBadUglyWolf88] Viszlát holnap reggel, malackák!

[MessageBot] BigBadUglyWolf88 kijelentkezett…

[K1sDiscnó96] Most mit csináljunk?! [M3g4Malac89] Végünk van, trójait küld a gépünkre! Az összes jelszavunkat ellopja! Szent szerver, az nAlma fiókom is odavész! [K0ck4P1G] Nyugalom, malackáim, én tudom, mit csináljunk! Telepítsünk tűzfalat, az megvédi a gépünket a trójaitól. [M3g4Malac89] Igen, ez az, ez remek ötlet, telepítsünk tűzfalat! [K1sDiscnó96] Hát persze, hogy ez nem jutott az eszembe! Megmenekültünk! [M3g4Malac89] Höhö, te kis noob, még a pingre is válaszol a géped, te így csak elveszni fogsz. [K1sDiscnó96] Jól van na, lusta voltam letiltani a routeremen a pingkérést. [K0ck4P1G] Akkor ezt nagyon gyorsan orvosold! Szerintem gyerünk telepíteni, hogy még legyen időnk egy kicsit Sárdagonya 2 multizni is. [K1sDiscnó96] Ja, tényleg, 1:53 van, úgyhogy igyekezzünk. Na, én lépek is, csősztök! [K0ck4P1G] Én is megyek, helló! [M3g4Malac89] Viszlát reggel!

[MessageBot] K1sDiscnó96 kijelentkezett… [MessageBot] K0ck4P1G kijelentkezett… [MessageBot] M3g4Malac89 kijelentkezett…

Így hát a kismalacok elkezdtek tűzfalat telepíteni. A legkisebb úgy döntött, hogy Ablakos tűzfalat telepít. A középső BarnaMaci Zinternet Veszélyességet. A legnagyobb pedig Bukot Bolond Veszélyességet. Reggel 8-kor, ahogy ígérte a farkas, bejelentkezett az IRC csatornán és írt a malackáknak. [BigBadUglyWolf88] K1sDiscnó96, először téged támadlak! [K1sDiscnó96] Rendben, én felkészültem!

A farkas elindította a támadást, és K1sDiscnó96 Ablakos tűzfala bizony gyengének bizonyult. Így a farkas azonnal ellopta a jelszavait.

[MessageBot] K1sDiscnó96 kijelentkezett…

[BigBadUglyWolf88] M3g4Malac89, most te jössz! [M3g4Malac89] Csak nyugodtan, úgyse tudsz betörni a gépemre!

A támadás valóban nehezebben indult, mint az előző esetben, de bizony a BarnaMaci Zinternet Veszélyesség is gyengének bizonyult. A trójai bejutott, és rögtön küldte a jelszavakat a farkasnak.

[MessageBot] M3g4Malac89 kijelentkezett…

[BigBadUglyWolf88] K0ck4P1G, már csak te maradtál! A másik két kismalaccal már elbántam, veled se lesz sokkal nehezebb! [K0ck4P1G] Hát azt majd meglátjuk!

A trójai útjára indult, ám mindig megállt „A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt!” hibaüzenettel. A farkas látta, hogy ezzel nem fog bírni, de még tovább próbálkozott. Mindhiába, a trójai csak nem bírt bejutni K0ck4P1G gépére. Végül a farkas feladta.

[BigBadUglyWolf88] Ezt hogy csináltad, K0ck4P1G? Milyen tűzfallal védekeztél?! [K0ck4P1G] Én Bukot Bolond Veszélyességet használok. [BigBadUglyWolf88] Szent Szerver! Az ellen semmi esélyem nem volt… [K0ck4P1G] Így igaz. Viszont figyelj csak, BigBadUglyWolf88. Mutatok egy trükköt. [BigBadUglyWolf88] Igen? Mutasd!

[MessageBot] BigBadUglyWolf88 kijelentkezett… [MessageBot] BigBadUglyWolf88 bannolva örökre…

[K0ck4P1G] Szoba-moderátornak lenni jó!

BigBadUglyWolf88 örökre eltűnt az IRC csatornáról, a malackák pedig megtisztították gépüket, majd visszatértek a csatornára. Azóta is boldogan oltogatnak mindenkit, ha még meg nem támadta őket egy boot-vírus!

Kommentek

Komment írásához jelentkezz be
Bejelentkezés

Még senki nem szólt hozzá ehhez a bejegyzéshez.